Portret en Social Media

Je eigen portret:

EGGP20110305-7139Je hebt eindelijk de knoop doorgehakt..  je wilt af van die suffe foto’s! Een foto vaak van matige kwaliteit, gemaakt door een vriend/vriendin of familielid en misschien wel afkomstig van je telefoon. Het wordt tijd voor een echt gaaf portret!

Daar gaan we iets moois van maken, want een portret maken doen we immers samen. Of je nu zelf een leuk idee hebt, of  juist helemaal niet; we overleggen samen hoe jij gefotografeerd wilt worden. Ik probeer juist dat vast te leggen wat zo kenmerkend voor je is.Dan wordt  het resultaat heel persoonlijk en ongedwongen. Ik fotografeer je thuis in je eigen omgeving, misschien wel in de vrije natuur of juist midden in de stad. Net waar jezelf het beste gevoel bij hebt of wat jij juist voor ogen hebt. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen te komen of met een kleine groep.

Ik beschik ook over een studio aan huis waar ik je kan fotograferen. In perfect uitgebalanceerd licht haal ik het beste in je naar boven. Indien gewenst is het ook mogelijk om een shoot te doen compleet met visagie. Vraag naar de mogelijkheden.EGGP20120825-4376

Na de foto shoot zal ik de beelden voor je gaan bewerken en stuur ik je een link als deze klaar zijn. Je kunt dan inloggen op mijn website en het resultaat alvast bekijken. Speciale wensen als zwart/wit foto’s of foto’s in sepia zijn bij de prijs inbegrepen. Ik lever de foto’s digitaal voor je aan, maar er gaat natuurlijk niets boven een professioneel afgedrukte foto. Middels een professionele fotoprinter kan ik je mooiste foto afdrukken in galerie kwaliteit en tot A3+ formaat!

Social Media

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Facebook en LinkedIn nemen voor velen een belangrijke plaats in het dagelijks bestaan. Solliciteren op een nieuwe baan gaat tegenwoordig veelal digitaal en media als LinkedIn zijn ook bij werkgevers tegenwoordig niet meer weg te denken in hun wervingsproces. Een juiste foto inzetten voor je profiel is essentieel, zodat je postief opvalt. Een professioneel gemaakte foto laat immers ook zien dat je de zaken goed aanpakt en dat wordt vaak gewaardeerd. De foto moet de juiste ” boodschap” overbrengen en verzorgd zijn.EGGP20120704-3270

Deze shoot kan natuurlijk op locatie gemaakt worden of in de studio. Een foto op locatie geeft vaak wel een extra dimensie mee omdat ik de foto dan een “zakelijker” tintje mee kan geven. Dat kan natuurlijk ook bij het bedrijf waar je momenteel werkzaam bent. Mocht je collega’s hebben die ook geïnteresseerd zijn voor een shoot dan krijg je korting als de groep bestaat uit 5 personen of meer.

De foto’s worden natuurlijk bewerkt in kleur of zwart/wit en worden digitaal aangeleverd. Via een speciale link kan je inloggen op de website om alvast het resultaat te zien als ik klaar ben met bewerken.