Tarieven Portret en Socialmedia

Premium Shoot: € 90,- incl. 21% Btw.

Je wordt 60 minuten lang gefotografeerd op een locatie die past bij wat jij mooi vindt, op locatie of in de Studio. Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van jouw beste foto’s. Deze zal ik zorgvuldig nabewerken zodat elke door mij geselecteerde foto een unieke signatuur krijgt. Via een persoonlijke pagina, waar je via een wachtwoord toegang tot krijgt, krijg je een preview te zien van jouw shoot. Je ontvangt een 15 tal bewerkte foto’s en 10 foto’s in sepia of zwart/wit. De foto’s worden geleverd zowel in hoge kwaliteit voor prints als ook in een lagere resolutie; ideaal voor gebruik op Social Media. Ik vraag voor een fotoshoot op locatie een vergoeding van €0,30 per gereden kilometer.

Standard Shoot: € 79,- incl.21% Btw.

Vindt je een fotoshoot van een uur te lang? Kies dan voor de Standard Shoot. Je wordt 40 minuten lang gefotografeerd op een locatie die past bij wat jij mooi vindt, op locatie of in de Studio. Na de fotoshoot zal ik een selectie maken van jouw beste foto’s. Deze zal ik zorgvuldig nabewerken zodat elke door mij geselecteerde foto een unieke signatuur krijgt. Via een persoonlijke pagina, waar je via een wachtwoord toegang tot krijgt, krijg je een preview te zien van jouw shoot. Je ontvangt een 10 tal bewerkte foto’s en 5 foto’s in sepia of zwart/wit. De foto’s worden geleverd zowel in hoge kwaliteit voor prints als ook in een lagere resolutie; ideaal voor gebruik op Social Media. Ik vraag voor een fotoshoot op locatie een vergoeding van €0,30 per gereden kilometer.

Voor beide opties geldt dat ik een goed eindresultaat het belangrijkste vind. Daarom bij mij ook geen haast werk. Ik bespreek samen met jou de mogelijkheden en vanzelfsprekend help ik je om het beste in je naar voren te halen.

Socialmedia en Business profile: € 39,- incl.21% Btw.

Deze shoot van 15  minuten kan natuurlijk op locatie gemaakt worden of in de studio. Een foto op locatie geeft vaak wel een extra dimensie mee omdat ik de foto dan een “zakelijker” tintje mee kan geven. Dat kan natuurlijk ook bij het bedrijf waar je momenteel werkzaam bent. Mocht je collega’s hebben die ook geïnteresseerd zijn voor een shoot dan krijg je korting als de groep bestaat uit 5 personen of meer.

De foto’s worden natuurlijk bewerkt in kleur of zwart/wit en worden digitaal aangeleverd. Je ontvangt een 5 tal foto’s. Via een speciale link kan je inloggen op de website om alvast het resultaat te zien als ik klaar ben met bewerken. Ik vraag voor een fotoshoot op locatie een vergoeding van €0,30 per gereden kilometer.

Prints: Vanaf € 15,- euro

Een print is natuurlijk de kers op de taart bij je fotoshoot! Laat daarom mij je mooiste foto afdrukken om een echt tastbare herinnering te hebben. Leuk om zelf te hebben maar ook natuurlijk ook om cadeau te doen. Middels een professionele fotoprinter kan ik je mooiste foto afdrukken tot A3+ formaat.Deze afdrukken zijn van de allerhoogste kwaliteit en op zwaar fotopapier. In kleur of monochroom, glans of mat. Vraag naar de voorwaarden.